Tilapijos filė migdolų patale GREITAI
Greitai paruošiama kepta tilapijų filė. Jeigu mėgstate žuvį, bet kiek pabodo tradicinis žuvies kepimas tešloje (apvoliojant kiaušinio plakinyje ir miltuose), šis žuvies receptas jums patiks. Traški migdolų plutelė ir kepta žuvis – puikus derinys ir malonus netikėtumas!
Žuvį receptui galite rinktis savo mėgstamiausią. Aš šį kartą kepiau tilapiją. Labai tvirta žuvis, puikiai išlaiko formą kepimo metu. Tiesa, man dar labiau patiko tilapijos skonis kitą dieną, kai paskanavau ją šaltą.
Vietoje migdolų galite naudoti ir kitus riešutus ar sezamo sėklas. Eksperimentuokite ir atraskite savo mėgstamiausius derinius. Pradedame – kepta tilapijų file su daržovėmis.
Greitai paruošiama kepta Tilapijų filė migdolų patale
Tikrai skani, greitai paruošiama kepta Tilapijų filė tešloje, migdoluose, su daržovėmis. Skani kepta žuvis sveikai mitybai.
Kepta Tilapijos filė migdolų patale sudėtis:
- 4 tilapijos filė, perpjautos išilgai pusiau
- 50g. miltų
- 1 kiaušinis
- 1 v.š. pieno
- 1 puodelis migdolų plokštelių
- Druska
- Pipirai
Kepame Tilapijų file tešloje su midgolais ir daržovėmis
Tilapiją paprieskoniaujame druska ir pipirais. Viename dubenėlyje suplakame kiaušinį su pienu, kitame supilame miltus, trečiame pasmulkintas migdolų plokšteles.
Tilapijos žuvies file apvoliojame miltuose, tada kiaušinio plakinyje ir galiausiai migdoluose. Kepame iš abiejų pusių ant Ghee sviesto, kol gražiai apskrus.
Keptą tilapiją patiekiame su ryžiais ir daržovėmis.
Skanaus!